Bejelentés


Masszőrférfi pikáns kalandjai Egy bisex masszőr férfi izgalmas élete


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Egy bi-bi-bi masszőr férfi izgalmas élete

 

 

Ezen írások csak ide, a
https://pikans-kalandok.5mp.eu - erre - a weboldalra készültek. Saját írásaim, saját valós, megtörtént kalandjaim. NEM ENGEDÉLYEZEM sehová a másolását, más weboldalakon a megjelentetését! Hidd el, felvállalom az arcom, és beperellek érte!A történeteimről:
Ha valaki mégis magára ismer, az csak a véletlen játéka, vagy mégse…
Megpróbálom nektek megmutatni, hogy milyen egy masszőr férfi élete..milyen könnyű és milyen nehéz… milyen izgalmas… milyen izgató… és néha milyen megalázó helyzetbe kerülök a mindennapok során. Sima masszázsokról felesleges írnom, csak az eltérő, szexuális, vagy perverz kimenetelű masszőr kalandokat írom le.
Olyan szemszögből fogom megmutatni a dolgokat amikre ti soha nem is gondolnátok..
30 éve járok házhoz - masszőrként - Budapesten, és környékén. Most 55 évesen, 100kg-nyi izommal, erős testalkattal is megkívánnak férfiak, és nők is. Fiatalok, és idősebbek is.
A "hogyan lettem biszex" rovatba saját életem kezdetét írom le, ahogy kialakult bennem a mindkét nemhez való vonzódás.Ha Önnek is szeretné ITT, ezen a weblapon hirdetni cégét, boltját, vagy szolgáltatását, kérem keressen emailben. Telefonszámát ne feledje megadni!
zbr749 @ gmail . comA legfrissebb erotikus írásaimat minden esetben legalulra teszem be!
Jó olvasást!


erotikus tőrténet, szex történet, erotikus kalandok


 

 

 

 

  Üzenetküldés
Ha szeretnél üzenni, akkor itt megteheted! Ha esetleg masszőrt szeretnél, és pont engem, akkor a telefonszámod ne feledd megadni! Ha fontos, lehet hogy visszahívlak!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!